Art Ceràmic, poesia materialitzada


"Crits compartits"

Tots volem canviar el món, cada un de nosaltres s'imagina com podria ser. 
Cada un el mira amb els seus ulls, els seus valors i necessitats.
Cada un de nosaltres partim de realitats, condicions i tenim horitzons diferents.
Hi ha cops que, decidim agrupar-nos en un crit compartit i cridem al món que no ens agrada com és i pensem que així ajudem a la seva transformació,
Però al final ens adonem que per poder canviar el món, primer hem de canviar nosaltres. Només aleshores podrà canviar el món. 

En aquest nosaltres compartit i generós, en el que tot és un i un és tot.



"Crits Compartits"

Tots volem canviar el món, cada un de nosaltres s'imagina com podria ser.  Cada un el mira amb els seus ulls, els seus valors i necessitats. Cada un de nosaltres partim de realitats, condicions i tenim horitzons diferents.

Fotografia d'Enric Climent. Identitat Creativa.

Aquesta escultura d'autor està elaborada totalment a mà l'any 2015, amb gres blanc amb xamota. Treballat al torn.  Consta de sis caps tornejats i modelats en buit. És a dir, utilitzo una forma constructiva diferent del que és habitual. Estan fornejats tots junts, per tant són una sola peça.  
La seva mida és de 49-30-27 cmts. i el seu pes aproximat no arriba als 4,5 kg.  No tenen cap estructura interna ni a l'hora de crear-los, ni dins el forn, ni després de cuits.
Utilitzo la tècnica ceràmica, que necessita un gran control en totes les seves fases,  per aconseguir aquests resultats que em permeten donar un resultat singular. 
La sensació d'inestabilitat és totalment subjectiva a la ment, mentre l'equilibri és inqüestionable.
El seu acabat d'esmalt, de formulació pròpia, està aconseguit al foc a 1.245º.
Un esmalt que acompanya l'obra i ajuda a ressaltar les seves expressions, sense prendre protagonisme a la forma i al seu significat.





 

Comentaris

Entrades populars