Retrospectiva a Sala Fènix "Terrejant"

El passat dia 9 de març vaig inaugurar l'exposició Terrejant o Caminant per la Terra. Una exposició que té la voluntat de fer un recorregut a través de la meva obra durant aquest 20 anys. Tot va començar l'any 1996 amb la meva primera exposició. Durant aquests anys el recorregut ha estat ple de dificultats, de sorpreses, de moments carregats d'emocions...
De tot hi ha hagut.
Tots els que han treballat la ceràmica saben que quan tanquem el forn amb les peces a dins per coure-les, correm un risc immens.
No sabem com estaran les peces al seu interior quan l'obrim.
Aquesta realitat fa que visquem aquest moment amb nervis, por, esperança i una enorme felicitat quan acaronem les peces encara calentes, que sembla ens saludin amb la seva nova presència.
Si alguna vegada, que tots ens hi hem trobat, tenim el disgust de trobar que les escultures s'han trencat o han patit algun accident imprevisible, sentim que el terra desapareix dels nostres peus.
Però cada equivocació, és un aprenentatge. Un com no s'ha de fer i buscar la manera de que un altre cop tot surti com nosaltres hem volgut.
Quan finalment, després d'un error hi ha el "com sí què s'ha de fer" el plaer és inenarrable i fa que tornem a sentir que val la pena buscar un nou repte. Equivocar-se de nou i trobar el com sí es pot fer.
Doncs aquests 20 anys han estat per mi aquesta lluita. En l'ámbit tècnic, però també en la forma i el concepte.
Les obres que mostro a la Sala Fènix són un resum de tot aquest recorregut, per tant d'aquest passat. També hi ha el present amb obres molt recents, d'aquest 2016 i sobretot, sobretot hi ha el desitg de continuar construint el meu futur, amb aquest Terrejar que tant m'agrada.
Espero que gaudiu contemplant la meva obra i aquí us deixo algunes imatges, exemple de què
hi podreu trobar.





____________________________________________________________________________________

Comentaris

Jordi Costa Plaza ha dit…
Enhorabona! No et cansis mai, de ser així i de fer així

Entrades populars