Les meves escultures a #PanoramaMix 2015PANORAMAMIX
Les "Ànimes"  expressen dolor, sentiments, por... Tot allò que íntimiament vivim com a experiències que ens fan humans. O, som humans, ja que ens caracteritzem per ser éssers emocionals.
Són escultures que s'expliquen les unes a les altres i que en cap cas busquen una mirada fàcil.

Vídeo de l'exposició i Making off de la instal.lació:La tria de les que han compartit aquesta exposició ha estat comissariada per Katia Muñoz, per tal de poder mostrar-les amb tot el seu missatge.
Participar en una exposició col·lectiva sempre és molt interessant, i més quan la qualitat de les obres amb què comparteixes l'espai és subratllable, com les que es poden veure fins el  9 d'octubre a la Sala Juan Pardo de Valdemoro.

El comissariat de Katia Muñoz ha estat impecable, amb una idea clara i interessant. Cuidant dels mínims detalls i fent una tasca de comunicació impecable.Poder col·laborar en el muntatge ha estat un privilegi, a més a més de molt divertit.
Personalment m'ha permès viure moments inoblidables i conèixer artistes fantàstics.________________________________________________________________________Comentaris

Entrades populars