Exposició Sala Pardo del Vendrell


Ànimes


Aquest proper divendres dia 29 de maig a les 8 del vespre (PM) inauguro una exposició individual a la Sala Pardo del Vendrell.
Hi esteu tots convidats.



Després d'un parell d'anys, en els que he participat en moltes exposicions col·lectives, ha arribat el moment de poder mostrar la col·lecció de les "Ànimes".  Una col·lecció en la que he estat treballant  durant molt temps i que no us deixarà indiferents. Reflexa els sentiments que sovint amaguem perquè "no són políticament correctes"



Aquestes “Ànimes” ens mostren, en el seu viatge vital, el recorregut que fan a partir de la decepció que senten al conèixer la realitat que les condiciona i atrapa.
La seva lluita per a sentir-se lliure, creixent desde la conciència de l’esser.
Amb la pèrdua de la innocència, al descobrir un mòn que no li acaba d’agradar, neix la rebeldia i la lluita per a canviar-lo

En aquesta lluita neix el crit que surt de la profunditat, del fons de l’ànima.
Que mostra la impotència, l’angoixa, el dolor; que construeix presons de sentiments que l’atrapen i impedeixen créixer.
Primer, sense adonar-se que en pot fugir si se n’ allibera desde la consciència i el coneixement.
Amb rebeldia comença una lluita en solitari o de forma col·lectiva, en el que l’ànima s’adona que el mòn canviarà quan i, només, si canviem cada un de nosaltres.
És la vanitat, la por, la cobdícia, l’egoisme, el que ha de desapareixer; per a donar pas a l’esser emocional que es sustenta en la generositat, l’amor i la pau.
El canvi que ha de sorgir dins seu, és el que l'ajudarà a sobreviure en aquest món tan estrany.
El seu creixement trencarà les presons, trencarà el crit, el farà lliure. Desde la llibertat i consciència, podrà ajudar a construir el nou mòn que sommia. 




________________________________________________________________________

Comentaris

Entrades populars