Exposició Centre d'Art Cal Talaveró

El passat dissabte 8 de setembre es va fer la presentació de 4 nous artistes que estaran vinculats, a partir d'ara, al Centre d'Art Cal Talaveró.
La meva, és una de les obres que estan exposades fins eñ 28 d'octubre d'enguany a la galeria i , durant aquest temps hi haurà l'oportunitat de veure algunes de les meves peces en aquesta sala.
En un moment difícil per molts dels artistes plàstics i galeries, és d'agrair que hi hagi qui continuï apostant per nosaltres, els artitstes.
Des d'aquí em ve molt de gust agrair'lis aquesta oportunitat i confiança.
Les obres que s'hi poden veure són un petit recorregut per la meva obra escultòrica amb llengautge ceràmic.
Tot sovint em trpbp que, sobretot aquells que les veuen per primera vegada, pensen que estan fetes de ferro, però són totalment fetes amb materials i tècniques ceràmiques.
Les formes tampoc són les que estan acostumats a trobar i es sorprenen per la seva força.

Encaixos que són necessaris per explicar l'obra, composada en aquest csa per tres mòduls.

Els uns sense altres perdrien el sentit, des del més gran al més petit són imprescindibles, per a construir una obra final, que es presenta majestuosa i sugerent.

En aquest recorregut artístic busco dibuixar la peça en la ment de l'observador, com en "No hi sóc"
On hi podem trobar la sensació d'un volum , que en realitat només és una sensació.
És fàcil que aquell qui la contempla no s'adoni de la voluntat de construir-la en la seva mirada, intuin un volum que només es crea en la nostra il.ussió.



També en aquesta exposició hi podrem contemplar algunes de les peces en les que, a través de les seves "finestres" hi busco una perspectiva i profunditat. Pretenent portar la seva mirada cap a un interior, que moltes vegades queda inaccessible per a mirades més supèrflues.


De Bases estretes s'eixample en l'aire, pujant i creixent; creant sensació de profunditat.
Fins el 28 d'octubre, podreu veure aquestes i altres, a la Galeria del Centre d'Art de Cal Tlaveró.

Comentaris

Entrades populars